Nyfødtfotografering: Helt fersk!

Som noen kanskje vet, jobber jeg også med fødsler; jeg fotograferer og lager film fra dem, og jeg er også i prosessen med å bli doula (fødselsstøtte). Det er en fantastisk del av jobben min! 

En ting jeg har tenkt på lenge, er også å tilby det som i USA ofte kalles "Fresh 48-sessions" - altså fotografering innen 48 timer etter fødsel. Dette er et supert alternativ for de som ikke ønsker fotografering av selve fødselen, men som likevel vil ha bilder fra de magiske, rå, vakre og kaotiske første timene som ny familie. Jeg har valgt å kalle disse fotograferingene for "Helt fersk", og gleder meg veldig til å gjøre mer av dette (jeg har for eksempel en tvilling-fotografering i vente om ikke så lenge!). 

Endre og Emilie fikk sitt første barn i slutten av august, og jeg fikk besøke dem på ABC-klinikken på Ullevål da lille nydelige Bendik var bare et døgn gammel. Det var mildt sagt rørende. Det varmer så langt inn i hjertet å se den forelskelsen og kjærligheten som lyser fra mennesker som nettopp har gått inn i et nytt rom av livet sitt. Det er helt, helt spesielt, og jeg føler meg så ydmyk og priviligert som blir invitert inn i en så hellig stund. T A K K.