Nyfødtfotografering: Dobbel lykke, takknemlighet og en verpesyk fotograf.

Jeg ble mildt sagt glad da Linn tok kontakt med meg i høst, fortalte at hun hadde to babyer i magen - og at hun ville at jeg skulle komme og fotografere dem når de var helt nyfødte. Drømmejobb! 

Jeg har kjent både Linn og mannen hennes Frode i mange år. Vi gikk på videregående sammen; jeg og Linn spilte basket sammen og jeg og Frode var i samme punk-scene hjemme på Kongsberg (nei, basket og punk er ikke motsetninger). Da blir det ekstra stas og ganske så rørende når livet svinger seg sånn at jeg kan få komme og besøke dem på barsel, med to døgngamle vidunderbabyer.

To babyer på en gang, tenk det. Storesøster Selma var nok litt overveldet, men også superstolt over disse fine små som akkurat hadde bodd i mammas mage. Linn og Frode møtte det nye livet med en sånn ro og varme, og jeg tenkte hele tiden: Så heldige de er, alle sammen. Så heldige Noah og Saga og Selma er som har valgt akkurat disse nydelige foreldrene, og så heldige de nydelige foreldrene er som har tre perfekte skatter i favnen sin. Jeg tuslet derfra med klump i halsen, hjertet fullt av kjærleik, kameraet fullt av bilder, og bittelitt lyst på enda noen flere babyer.