Bryllupsfotografering: Ida & Stian.

Et vaskeekte vinterbryllup! 

Jeg ble kjent med Ida og Stian da de skulle ha sitt første barn og inviterte meg med på fødselen for å fotografere den. Det ble en helt fantastisk opplevelse (Stian er natural born doula!), med masse latter, gledestårer og en haug fine bilder av da Willy kom til verden. Tre år har gått siden da, ei lita tulle har kommet og familien har blitt fire, og nå hadde tiden kommet for enda en stor begivenhet. Ida og Stian valgte et enkelt og personlig bryllup med vielse på tinghuset og middag og feiring med nærmeste familie og venner hjemme. Innimellom fikk vi også til en aldri så liten portrettfotografering i sprengkulda på Damtjern - og det må jeg si; vinterbryllup er ikke for pyser! Ida måtte hjem og nesten brekke opp stivfrosne tær etterpå, og jeg lovte Stian ettertrykkelig at det er verdt det, og det tror jeg det ble. Med så nydeligvakre folk og sånt et magisk vinterlys kan det jo nesten ikke slå feil.

Tusen takk, Ida og Stian, for at jeg fikk være med på enda en fantastisk dag i livene deres. Jeg er så takknemlig!