Bryllupsfotografering: Hanne & Andy.

Det er ganske vanlig å bli booket et år i forveien av et bryllup - men når Hanne og Andy bestemte seg for å holde bryllup hjemme i Sandsvær, booket de meg to år før dagen! Jeg ble mildt sagt smigret, og det var så gøy å endelig få gjøre jobben for dem etter så lang tid.

Hanne er fra Sandsvær og Andy er fra San Fransisco, og de giftet seg i en uformell seremoni i USA ikke lenge etter at de møttes. I løpet av disse årene har de flyttet til Norge, fått to nydelige døtre og etablert seg med hus og jobb her i Sandsvær. Det var derfor ikke tilfeldig at de ville feire bryllup her hjemme akkurat i år - det er nemlig ti år siden de ga hverandre sine JA i San Fransisco.

Det var duket for ordentlig midtsommersromantikk i hagen deres denne dagen! Alle detaljer var nøye gjennomtenkt, det var så vakkert. 

Seremonien var i hagen, med en vakker portal pyntet med nydelige blomster. Hanne og Andy ga hverandre hver sin kjærlighetserklæring og løfter for livet videre (og da måtte fotografen ta seg ordentlig sammen for ikke å begynne å hulke bak kameraet). Venner holdt seremonien med vakre ord og sterke dikt, og jentene deres var selvsagt med i brudefølget. Det var nydelig!

Når jeg kan være sammen med brudeparet hele kvelden, går det an å gjøre to portrettfotograferinger; en etter seremoni, som er det vanlige, og en rett før solnedgang - da får man fanget det vidunderlige kveldslyset. Se nederst for portrettene av det smellvakre brudeparet!

Sommerkvelden var perfekt; middag fløt over i fest, og hele tiden kjente jeg på hvor heldig jeg er som får være med på dette.
Det var verdt å vente et par år på en dag som denne!