Familiefotografering: Gjensyn og kakesmadring.

Denne fine gjengen har jeg vært hos før: Da lille Jacob var tre måneder, fikk jeg komme og bli litt kjent og ta bilder av dem i vinterlyset. Det var så koselig at jeg ble superglad da Jane tok kontakt igjen og ønsket seg bilder til gullungens ettårsdag. Og tenke seg til; da jeg kom den fine formiddagen i juli, hadde hun jammen bakt kake og forberedt til en ekte cake smash - eller kakesmadring! Vi voksne forventet vel alle tre at Jacob skulle gå bananas når han fikk fingrene i kaka, men han viste seg å være riktig så veloppdragen og forsiktig, så det ble litt smaking på glasuren før pappa Malthe måtte hjelpe til med å dissekere den (flaks at han er kirurg, da!)!

Etterpå vanket det tur i hagen og vafler, før denne fotografen satte nesa hjemover, så glad for å få komme tilbake og henge med så fine folk. En helt grei dag på jobben, altså! 

(klikk på bildene for å se dem større)