Bryllupsfotografering: Christine & Ola.

Jeg møtte disse fine folka for omtrent akkurat et år siden, da de inviterte meg til gards for å ta familiebilder av dem. Kjemien stemte, og ikke lenge etterpå booket de meg som bryllupsfotograf til det store gårdsbryllupet sitt som skulle stå 1. juli 2017. Etter mye grubling landet de på at de booket meg til halve dagen, men ikke lenge før bryllupet fikk jeg en e-post av vennene deres som ønsket å gi resten av dagen med meg som sin bryllupsgave! Veldig stas å få være blant bryllupsgavene, og lykken var stor da brudeparet fikk vite overraskelsen. En hel dag med så fine folk, med så fint vær og et så fantastisk vakkert gjennomført bryllup - jeg er så heldig. 

Christine hadde designet og stått for alle detaljene. Redskapshuset på gården var tømt og innredet til et rått bryllupslokale, hjemmegrodd og hjemmeslakta spekemat med tilhørende rømmegrøt ble servert, sommerkvelden var lys og varm og full av gode vibber.
En helt fantastisk dag på jobb - bare se selv (og pass på å få med deg portrettene helt til slutt)!