Bryllupsfotografering: Marit & Karel.

Marit og Karel bor i Belgia, hvor de driver stort med hest. De er begge profesjonelle sprangryttere på internasjonalt nivå, driver avl av spranghester og lever og ånder hest. Likevel bar det hjem til Marits hjemsted utenfor Larvik da de giftet seg i sommer. Vakre Tanum kirke ventet i bittelitt utrygt vær (lurer på hvor mange ganger vi sjekket vær-appen på telefonen!), men etter en nydelig seremoni dro vi ut til sjøen ved Helgeroa for å ta portretter - og været holdt, heldigvis.

Disse to er bare så nydelige. Det er noen ganger sånn at jeg blir helt sliten i smilebåndet etter en fotografering, fordi jeg har fnist så mye bak kamera, og sånn var det denne gangen. Humor er limet i et forhold, og her satt virkelig latteren løst. Det gjør godt i hjertet å få jobbe med så gode og varme folk. Takknemlig for en sånn dag - både til det nydelige brudeparet og til værgudene!