Om synkronisiteter og Amore.

Noen ganger er tilfeldighetene (synkronisitetene) i livet så fine: En dag i sommer satt jeg og gjorde helt andre ting på dataen enn det jeg skulle (det heter visst prokrastinering), og så snublet jeg over en fotograf som spesialiserte seg på hestebilder. De var skikkelig fine, og jeg ble sittende og tenke på at det hadde vært gøy å prøve noe sånt. Jeg har jo ridd i mange år, og har stor glede av og fascinasjon for hest. Imens jeg satt der og funderte, plinget det en varsling om e-post inn, og på den e-posten sto det: "Hei, jeg heter Nina, og jeg har en araberhingst jeg gjerne skulle hatt noen proffe bilder av!". Det er så vakkert når sånne ting skjer! 

Noen dager senere kjørte jeg til Komnes rideskole i morgendisen, og tok bilder av Amore. Han er to år og helt vilt vakker. For en kraft og eleganse! Jeg var helt rørt. Dette vil jeg gjøre mer av!

(klikk på bildene for å se dem større)

Maria VatneComment