Bryllupsfotografering: Torunn & Kjetil.

Borte er vel og bra, men for noen er likevel hjemme aller best. Sånn som for disse to turtelduene; Torunn har født begge sine barn hjemme (og jeg var med på den siste fødselen!), og på Ulland utenfor Kongsberg har de både småbruk, ølbryggeri og sin egen innsjø. Mildt sagt idyllisk! Det var derfor ikke spesielt overraskende at jeg ble kontaktet av Torunn da de skulle ha hjemmebryllup i sommer, og attpåtil et strengt hemmelig et! Det var ingen andre enn forloverne og jeg som visste om det, og det var så gøy å få lov til å være innlemmet i en så kul hemmelighet. 

Den enkle men fine vielsen var ved vannet, det var kyss og klem og jordbær og prosecco før vi tok en god slump portretter. Disse to er så herlige! Det er mye latter og klovneri, men også nydelig ro og trygghet. Og så er det så utrolig fint å få komme tilbake og fotografere sånne store begivenheter i en familie - jeg føler meg så priviligert. Først ettårsfotograferingen til sønnen Erik, så fødselen til Ingrid, og nå bryllupet. Tusen takk, Torunn og Kjetil, for at dere er så fine og tar meg med! Kjærleik!

Og PS! Tilogmed kjolen var hjemmelaget - strikket av bruden selv!