Bryllupsfotografering: Julianne & Håvard.

Siden jeg møtte Julianne og Håvard i fjor sommer og tok forlovelsesbilder av dem, har jeg gledet meg til denne dagen! De booket meg til heldagsfotografering, og jeg har hele veien hatt en veldig god følelse på at dette kom til å bli et vakkert bryllup, både stilmessig og emosjonelt. Jeg hadde rett. Julianne var en utrolig vakker brud med bohemkjole, blomster i håret og en helt utenomjordisk bukett, og Håvard var superkjekk brudgom med sixpence, bukseseler og Converse-sko. Sløyfe hadde han også, men det var på hengende håret! Flaks at man har YouTube så man kan lære å knyte sløyfe på bryllupsdagen sin, fnis!

Vielsen var i Hedenstad kirke, men aller først gjorde vi en nydelig first look utenfor kirken. Brudeparet stjal til seg noen øyeblikk godt gjemt fra de andre gjestene, og det var mildt sagt rørende. Julianne har en sterk historie og det var ikke bare sprudlende glede i magen denne dagen; pappaen hennes gikk bort i fjor, og når man gifter seg er det veldig tydelig hvis det er noen som mangler. Derfor var det ekstra godt å møtes og klemme hverandre før vielsen, kjenne på de gode følelsene og bli tryggere på settingen.

Middag og fest var på Hustveitlåven utenfor Notodden, et flott sted med utsikt over dalen. Værgudene var ikke helt på vår side; akkurat da vi begynte med portrettene, bøttet det ned - men vi var supereffektive og hadde med paraplyer, og lyset var jo helt vidunderlig, så jeg tror vi dro det i land, eller hva?

Tusen takk, fine dere, Julianne og Håvard, for at jeg fikk være med. Det var fantastisk!