Nyfødtfotografering: Det nye livet.

Jeg var på besøk hos Ingvild og Dag Christoffer bare noen få dager etter at de hadde blitt foreldre for første gang. Lille, perfekte Viljar var endelig der, og livet hadde fått en helt annen farge. Vi delte tanker om å være foreldre, om det nye livet - og det er jammen ikke bare-bare, å ganske plutselig finne seg selv i en helt ny tilværelse. Det er fint, og sterkt, og man er så lykkelig, men også så sår, og så skjelven. Det er godt å kunne dele tanker og følelser rundt det, og kjenne at man faktisk er ganske normal midt oppi alt kaoset.

Vi beundret den vidunderlige babyen, fniste litt av hunden Dexter som tok jobben som storebror meget alvorlig, spiste litt sjokolade og tok en haug med fine bilder av den nydelige familien. Ja, og Viljar, han fikk pupp og ny bleie og tisset på mammaen sin og ble snust på og holdt og nusset på i tur og orden, akkurat som det skal være. 

Takk for en fin og sterk dag på jobb, takk for tilliten!