Villhjerter: Sadhna.

Noen ganger tilbyr livet oss deilige synkronisiteter som gir tilværelsen den ekstra fine magiske dimensjonen. Jeg opplever de stadig vekk!
Her er et eksempel: Jeg skulle fotografere Renate for Villhjerter-prosjektet mitt, og var hos henne i Tønsberg. I løpet av fotograferingen kom det frem at hun skulle være med og arrangere en konsert dagen etter; med en sanger som sang om nettopp det ville hjertet. Jeg merket meg navnet på sangeren - Sadhna, og noen måneder etter oppdaget jeg at hun jammen var fra bygda jeg vokste opp i, og hadde flyttet tilbake til området. Hun hadde gitt ut et album som het I det ville hjertet. Ikke lenge etter fikk jeg en melding fra Sadhna, hvor hun lurte på om jeg ville gjøre noe kreativt sammen med henne. En musikkvideo, kanskje, men først bilder. Da måtte det jo bli en Villhjerter-session!

Vi ventet på det gode lyset, og dro på et av mine yndlingssteder. Sadhna har en sånn rolig styrke, og en nydelig lekenhet, og det var bare en fryd å fotografere henne. Jeg gleder meg til fortsettelsen! Du kan høre musikken hennes her og følge henne her.