Det nye livet. Å bli født; som mamma, som pappa - som familie. Ingenting blir helt som før, og ingenting kan måle seg med det. Ta vare på livets sterkeste øyeblikk.

 

 

40.jpg

GRAVID

FØDSELSHISTORIER

BABY

 

Fødselsfotografering.

Den lille i magen, han eller hun du har ventet så lenge på, som er så nær, men likevel så langt unna: Endelig skal dere møtes for første gang. En fødsel er en kraftfull og enestående opplevelse. Ta vare på minnene gjennom vakre og stemningsfulle bilder.

Jeg tilbyr fødselsfotografering, hvor jeg diskret følger den fødende, og foreviger øyeblikkene.

Fødselsfotografering er ganske nytt og kanskje litt rart for mange. 
Det er først og fremst for å bevare minnene deres fra fødselen; så kan dere igjen og igjen se historien om da barnet deres kom til verden. Et varig minne! Og tenk for barnet, når det vokser til, å ha gode og stemningsfulle bilder av da han eller hun møtte verden for første gang. Det er litt av en gave! I tillegg kan det jo være en god måte å sikre seg fine bilder fra fødselen på, uten at fødselspartneren bør bekymre seg for å ha det kunstneriske ansvaret under en så stor begivenhet. De som er med kan istedet konsentrere seg fullt og helt om det som skjer. 

Mange tenker kanskje at det er rart å invitere en fremmed med seg på fødselen sin - men når fødselen er i gang og jeg kommer, er vi ikke lenger fremmede for hverandre. Vi har jo allerede da hatt kontakt, møtt hverandre, og jobbet med at du skal være trygg på meg. Derfor blir jeg ikke en fremmed - jeg blir tvert imot et kjent ansikt som du har valgt å ha med deg på fødselen. Det kan være en styrke i fødselsarbeidet.

Se mer på www.birth.no!

 

 

fødselsfotograf-oslo-kongsberg-nyfødtfotograf-maria vatne.jpg