Priser & tjenester

ALLE PRISENE INKLUDERER BÅDE FOTOGRAFERING OG FERDIG REDIGERTE FILER.


FAMILIEFOTOGRAFERING:
Liten pakke - 4000,-/10 bilder
Stor pakke - 7000,-/30 bilder

Vi er sammen i en time eller to, blir litt kjent, snakker om hva dere ønsker. Går en tur, eller er hjemme hos dere. Eller kanskje vi har møttes på favorittstedet deres, for å fange øyeblikkene der dere trives best? Jeg tar bilder underveis, ikke så mye oppstilt, aller mest de naturlige øyeblikkene som oppstår. Prøver å forevige dere i deres autentiske liv, se skjønnheten i det som er ekte. 

Hjemme redigerer jeg bildene, og dere får se gjennom alle de jeg synes er best, i et digitalt album på nett, og velger favorittene deres derfra. 


PORTRETT: 3000,-

Vi gjør det på samme måte som ved familiefotograferinger, men dette er for portrett av en eller to mennesker. Vi møtes på et fint sted og bruker god tid, så bildene blir personlige og kan gjenspeile dere. 

Hjemme redigerer jeg bildene, og dere får se gjennom alle de jeg synes er best, i et digitalt album på nett. Inkludert i prisen er 5 bilder, men dere kan kjøpe flere hvis dere vil.


VILLHJERTER: 3000,-


Dette er både et nytt konsept, en idé om noe jeg kan tilby alle mine kunder, og samtidig et prosjekt som beveger seg utenfor boksen av vanlig portrettfotografi. Det skal være et møte, både mellom meg og deg, og mellom deg og deg - en utforskning i ditt indre. Jeg legger veldig lite føringer, men tanken bak er at vi skal finne ditt ville hjerte - det som gir deg kraft, som tar deg tilbake til din essens. Vi lever i en verden med så mye støy og distraksjoner, så mange forventninger og standarder vi skal leve opp til, og så enorm tilgang på informasjon om det som skjer rundt oss. Det er lett å miste seg selv, å miste sin kjerne. Men vi har det jo alle, ikke sant? Det ville hjertet. Vi er alle natur, og kraft, og mysterier. Og det har jeg lyst til å utforske sammen med deg. Det er ikke farlig. Det skal ikke være en prestasjon av noe slag, det skal være gøy og trygt, og kanskje du oppdager noe nytt ved deg selv? Se her for mer informasjon!


Bryllup

VIL DU? Forlovelsesfotografering: 3000,-

Det er så nydelig å feire forlovelsen med en fotografering. Vi finner ett eller flere favorittsteder hvor dere fotograferes, og vi bruker god tid, så dere slapper av og så vi får frem kjærligheten og nærheten mellom dere på bildene. Dere får 5 bilder inkludert. Hvis dere bestiller bryllupsfotografering sammen med forlovelsesbildene, får dere 10% rabatt på denne fotograferingen.

DU + JEG. Portretter: 8000,-

Vi møtes der dere vil foreviges. Kanskje dere har et favorittsted? Sammen finner vi ut av det! Dere får 20 bilder inkludert i prisen - og muligheten til å kjøpe flere hvis dere ønsker.

Dette tilbyr jeg ikke på lørdager i høysesongen (juni - september), men alle andre dager. Det kan være en veldig god løsning å ta portrettene en annen dag - så har vi god tid og kan reise akkurat hvor dere vil!

BRONSE. Vielse + portretter: 15 000,-

I tillegg til portetter på et vakkert sted, blir jeg også med på hele vielsen: Fra den nervøse brudgommen med forlover står med klamme hender og venter, til bruden ankommer utenfor med sommerfugler i magen, gjennom seremonien med to ganger JA, tårer i øyekroken - og til kyssing på trappa. Dere får 80 bilder inkludert.

SØLV. Halvdagsfotografering: 20 000,-

Jeg henger som et slips etter dere halve dagen - men dere velger hva dere vil ha meg med på. Det kan være de sitrende forberedelsene, på med brudekjole og pendressen, sminke, de fantastiske og nervepirrende øyeblikkene før seremonien. Det kan være vielsen, de uforglemmelige øyeblikkene og den nydelige følelsen av at nå er vi gift! Det kan være middagen, med taler og skåling i champagne, eller festen når skoene kommer av og håret slåes ut. Dere bestemmer, sammen lager vi det opplegget som passer for dere. Jeg er sammen med dere i 5-6 timer, og dere får minst 200 bilder. Denne pakken inkluderer også en vakker bok med et utvalg av bildene deres, fiks ferdig levert! Så kan dere dele de gode øyeblikkene med alle som kommer på besøk.

GULL. Heldagsfotografering: 30 000,-   

Alle de gyldne øyeblikkene skal med! Jeg er med dere fra morgen til kveld, gjennom tårer og latter, fra brudeskoene kommer på til de kastes av på dansegulvet. Det inkluderer alt; forberedelser, vielsen, portretter, festmiddagen og festen etterpå. Jeg er sammen med dere i 10-12 timer, og dere får minst 400 bilder inkludert. Denne pakken inkluderer også en vakker bok med et utvalg av bildene deres, fiks ferdig levert! Så kan dere dele de gode øyeblikkene med alle som kommer på besøk.                                                     


PRIS FOR ENKELTBILDER i sammenheng med oppdrag (hvis du vil kjøpe flere bilder enn det som er inkludert i fotograferingen): 300,- pr. bilde


Fødselsfotografering: 15 000,- 
(Se www.birth.no for mer informasjon.)

Pakketilbud! Gravid + fødsel + nyfødtfotografering: 20 000,- 


Jeg gjør også andre halvdags-og heldagsoppdrag, for eksempel slektstreff, dåp, jubileer og konfirmasjoner. Ta kontakt, så lager vi en plan!

Bedrifter - ta kontakt for pristilbud.

Skole- og barnehagefotografering - egne priser gjelder, ta kontakt for pristilbud!

Jeg kan også gjøre video, ta kontakt for mer informasjon.


Alle prisene inkluderer både fotografering og ferdig redigerte filer. 

Du får bildene tilsendt som datafiler - da kan du selv velge hvilke du vil forstørre og hvilke formater som passer deg.

Det tilkommer kjøretillegg på alle oppdrag (5,- pr. km).


Alle rettigheter til fotografiene tilhører Maria Vatne i henhold til Lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverksloven).