Om VILLHJERTER


Renate Gulbrandsen

Healer, guide, innehaver av Gudinnekraft.no - Renate er et menneske som lever av det hun elsker og som hjelper andre til å finne sin indre vei. Da var det ekstra spennende å treffe henne for å finne villhjertet. Ville vi finne noe nytt, eller er hun så i kontakt med seg selv at det ble overflødig? Her er Renates egne tanker etter møtet: Å få møte deg, Maria var en opplevelse i seg selv. Lyset ditt, nærværet og smilet. Men det å få være med i en fotoseanse var helt spesielt. Du ga en trygghet og tilstedeværelse, som ga en naturlig følelse og frihet fra første stund. Det var gøy! Jeg virkelig våget å leke med villhjertet mitt sammen med deg, og selve skaperkraften og gleden tok overhånd! Det har virkelig vært en gave å få være med deg, og jeg har fått en helt ny opplevelse av hva foto kan være og Er! Takk! 

(klikk på bildet for å se Renates villhjertebilder)


Henriette Normann

Henriette er musikk. Hun har sunget hele livet, og gjennom musikken finner hun sin vei. Hun er et naturmenneske og trives best ute, i skogen, på fjellet, ved havet. Når hun skulle gi ut sin første EP, fikk den navnet Her er fred, og det var til denne vi tok Villhjerter-bildene. Vi var ute i et døgn, i kveldssol og natt, ved bålet og i morgenlysningen. 

(klikk på bildet for å se Henriettes villhjertebilder)


Anette L'Orsa

Anette er trebarnsmamma, gårdbruker, doula, yogainstruktør og nomade. Hun er sterk og levende. Når hun nå legger ut på sin livs reise ved å gå the Pacific Crest Trail i USA (fra Mexico til Canada), lever hun ut drømmen og lytter til stemmen fra hjertet. Jeg fotograferte henne i sommerkveldslyset ved Vestfolds kyst. Du kan lese om turen hennes på bloggen www.happycamel.no

(klikk på bildet for å se Anettes villhjertebilder)